Recycling machines

Untha shredders

Untha shredder kopen? NWP is de officiële verdeler in België.

Untha shredder kopen

Wie kiest voor een Untha shredder voor zijn afvalverwerking gaat voor betrouwbaarheid. Untha is een oerdegelijk merk afkomstig uit Oostenrijk met meer dan 40 jaar ervaring in de recyclage industrie. De Untha verkleiners kunnen gebruikt worden om grote hoeveelheden afvalmateriaal te versnipperen. Plastic, metaal, hout, papier, rubber, batterijen, rubber, medisch of organisch afval? Geen enkel probleem voor de industriële shredders van Untha!

NWP, verdeler Untha shredder

NWP is de officiële verdeler van Untha shredders in België. In het aanbod vindt u kleine ‘stand alone’ versnipperaars tot grote industriële (vaste en mobiele) opstellingen die gekoppeld kunnen worden aan uw productieproces. Elke shredder wordt getest en geïnstalleerd door onze ervaren ingenieurs. Bovendien heeft NWP een uitgebreide voorraad originele wisselstukken van Untha, waardoor wij u de beste en snelste service kunnen bieden.

Onze realisaties

Vraag een offerte

Industriële Untha shredder bestellen?

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.