Recycleermachines

Team & Services

Advies, installatie en onderhoud van industriële shredder of balenpers.

Industriële shredder of balenpers kopen?

Heeft u afval van hout, papier, elektronisch apparatuur, metaal, banden, rubber, plastic, batterijen, textiel, biologisch of medisch afval? Vertel ons wat u wenst te recycleren, te versnipperen of te persen en wij zorgen voor de gepaste recyclage machine. NWP is exclusief verdeler van Untha shredders. Ze komen in verschillende afmetingen, afhankelijk van de nodige capaciteit. Wij zijn eveneens partner van PAM balenpersen en sorteermachines: van een kleine verticale balenpers tot een grote volautomatische horizontale balenpers.

Advies, installatie en onderhoud

NWP kan de verantwoordelijkheid voor de volledige opdracht op zich nemen van aankoopadvies, projectplanning, levering, installatie en onderhoud van verschillende types recycling machines. Zijn er extra toebehoren nodig zoals transportbanden, trechters, bordessen of trappen? Bij NWP kan u ook terecht voor laswerken en metaalconstructies op maat. De klant ontvangt een eigen recyclagepark klaar voor gebruik.

Service: 7 dagen op 7

Problemen met uw industriële recycleermachine, industriële shredder of balenpers? Dankzij onze uitgebreide stock met originele wisselstukken (Untha, Pam) en reserveonderdelen kunnen we u onmiddellijk verder helpen, zodat uw productieproces minimale hinder ondervindt. Onze gespecialiseerde onderhoudstechniekers staan dag en nacht, 7 dagen op 7, klaar voor onze klanten met een volledig uitgeruste bestelwagen en professionele gereedschappen. U kan op ons rekenen!

Onze troeven

● Officieel verdeler of partner van Untha en Pam

● Uitgebreide voorraad originele wisselstukken

● Geschoolde en ervaren ingenieurs (installatie & onderhoud)

● Eigen hersteldienst (7 op 7 voor klanten)

● Transportbanden en toebehoren mogelijk

● Laswerken en metaalconstructies op maat

Bordessen

Vraag een offerte

Interesse in een recycling machines?
Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.