Pijpleidingen

Inox piping

Voor industriële buisleidingen in inox, TIG-lassers, inox buisfitters en persfitting systemen. Onze lassers hebben de juiste certificaten op zak.

Industriële buisleidingen in inox

Inox pijpleidingen zijn uiterst geschikt voor het transport van vloeistoffen of gassen onder hoge druk of hoge temperaturen. Roestvorming is uitgesloten, waardoor inox piping een duurzame oplossing is voor food en non-food toepassingen. Van eenvoudige inox buisleidingen tot een complete piping installatie met koppelborden, NWP zorgt voor de prefabricatie, installatie en aansluiting op uw productielijnen.

Fotolassers en inox buisfitters

Onze gekwalificeerde TIG-lassers en buisfitters installeren uw inox piping voor product- en afvalleidingen volgens de hoogste veiligheidsnormen. Ze hebben hiervoor de juiste certificaten op zak. Maar we doen meer dan lassen en monteren alleen. We voeren alle werken uit die nodig zijn om een perfecte industriële piping installatie te bouwen met o.a. koppelingsstukken, loopbruggen, bordessen, trappen en leuningen.

Onze realisaties

Vraag een offerte

Interesse in inox piping?

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.