Te koop

Op zoek naar een tweedehands papierpers, kartonpers of balenpers? Bekijk hier onze koopjes. Alle tweedehands producten zijn technisch in orde en gereviseerd.

Broyeur monorotor untha

Crusher Untha LR 1400

De betrouwbare hout versnipperaar voor grote en volumineuze houten pallets en dergelijke, de 1400 kan volledig aan uw installatie worden aangepast en ontwikkelt zijn prestaties al uit een hoeveelheid van 12m³houafval per week. Door zijn afmetingen is hij ideaal voor het verkleinen van pallets en grote stukken hout.

Lees meer »
Broyeur universel

Universele crusher

De betrouwbare en zeer robuuste 4-assige brekers uit de RS40 serie, heeft zijn dienst reeds verschillende decennia bewezen, en zijn speciaal ontworpen voor een breed scala aan toepassingen. Deze shredders kunnen worden gebruikt als een “stand-alone” oplossing of worden geïntegreerd in complexe installaties vanwege hun zeer compacte ontwerp.

Lees meer »
Destructeur de documents

Shredder-document

Speciaal ontworpen voor kleine en grote hoeveelheden: papier, creditcards of (plastic bankkaart formaat), kartonnen dozen, diskettes en USB-sticks, cd’s en zelfs aluminium blikjes en plastic flessen. Kiezen uit 7 verschillende veiligheidsniveaus 3 en 6 klassen effectenhouders behandelde prEN / DIN 66339. Gebruikt door de meest veeleisende beveiligingsinstellingen zoals de NAVO, de nationale bank.

Lees meer »
Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.