Over ons

NWP

NWP is een familiebedrijf pur sang met 3 generaties ervaring in metaalconstructies, piping, industrieel onderhoud en industriële recyclagemachines. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door Alex Loonbeek en Theo Vangilbergen, die NWP op de kaart zetten als expert industriële technieken. Na hun pensioen in 2011 kwam dochter Linda Vangilbergen aan het roer. Intussen werken ook haar 2 kinderen in de zaak. Samen blijven ze investeren en innoveren, zonder de kernwaarden van een familiebedrijf uit het oog te verliezen.

Team

Met een 30-tal gespecialiseerde medewerkers is NWP een sterke speler in de markt. Het team bestaat uit ervaren techniekers die de nodige VCA certificaten, lasattesten en brevetten (heftruck, rolbrug en hoogtewerker) op zak hebben. Het team werkt in het modern ingericht metaalatelier in het bedrijventerrein Grijpen in Tienen én is operationeel bij klanten voor montagewerk, onderhoud en herstellingen. Dit alles met kennis van zaken en respect voor kwaliteit en levertijd.

Vacatures

Bent u een lasser, onderhoudstechnieker, storingstechnieker, elektromecanicien of projectleider? Zin in een gevarieerde job in een warm, familiaal bedrijf? Bekijk onze technische vacatures en laat ons weten waarom u de persoon bent die we zoeken.

Interesse in een boeiende technische stage bij NWP? Wij leren u graag de kneepjes van het vak! Stuur uw motivatiebrief en we nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken.

Klanten

NWP heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd met mooie realisaties bij grote industriële klanten zoals InBev, Tropicana, Looza, Affilips, Photovoltech, ATMI, Danone, Dirafrost, Flex-Link, Nike, Pacapime, Pauwels, Radson, Brouwerij Haacht, Terumo, Sylvania, Bosch, Sita, Cristal Alken, Indaver, Van Pelt, enz. Maar NWP werkt ook voor particulieren, architecten en bouwpartners voor kleinere metaalwerken. Maatwerk is onze standaard en vakmanschap een evidentie!

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.