Metaalconstructies

Metaalconstructies op maat

Voor maatwerk in staal, inox en aluminium, met of zonder oppervlaktebehandeling. Flexibele en snelle service gegarandeerd.

Maatwerk in staal, inox, aluminium

Een prototype in metaal laten maken of een grote industriële metaalconstructie bouwen? Staal-, aluminium- of inox profielen of laswerken? Wij rollen onze mouwen op voor elke vraag van particuliere en professionele klanten. Plooien, lassen, zagen, afwerken, lakken of plaatsen? Het realiseren van een rokerszone of meubilair (tuinterras, pergola, cortenstaal, poorten, fietsenstelling…)? Onze technici garanderen kwalitatief hoogstaand metaalwerk. Maatwerk is onze standaard.

Flexibele en snelle service

Om onze service en flexibiliteit te vergroten, beschikken we over een uitgebreide stock aan grondstoffen en basismaterialen zoals profielen en plaatmaterialen in aluminium en inox. Op die manier kunnen we snel inspelen op de vraag van onze klanten. Voor kleine series of voor volledig nieuwe industriële installaties kan u rekenen op de efficiëntie en service van NWP.

Onze realisaties

Vraag een offerte

Interesse in een metaalconstructie op maat?

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.