Recycling machines

Pam balenpers & sorteerinstallaties

PAM balenpers kopen? NWP is partner van de Pam balenpersen en sorteerinstallaties. Van de kleinste verticale balenpers tot en met de grote two ram baler.

Pam afval of recyclage balenpers kopen

Kleine papierpers of kartonpers kopen? Op zoek naar een handige balenpers? De verticale balenpers van PAM is specifiek ontworpen voor het verdichten tot balen van papier, karton, kunststof, folie, schuimstoffen en metalen drankblikjes. De PAM balenpers is zeer compact en is in verschillende breedtes en hoogtes te verkrijgen.

Heeft u industrieel afval in balen te persen? Het Turkse merk Pam mikt met zijn horizontale en volautomatische gamma van balenpersen vooral op grote industriële bedrijven. Deze recycling machines zijn perfect geschikt voor de verkleining van diverse afvalmaterialen zoals karton, papier, plastic, textiel, schuimstoffen, enz. Bespaar tijd en ruimte met deze uiterst betrouwbare en veilige industriële balenpersen van PAM. U kan rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

NWP, partner PAM balenpers

NWP is een officiële partner van PAM kleine afval, papier en kartonpersen in België en buurlanden. Afhankelijk van de hoeveelheid afval adviseren en leveren wij u de geschikte pers die weinig ruimte in beslag neemt. U leert alles over de werkwijze dankzij een korte demo of opleiding. Daarna gaat deze persmachine aan de slag om uw afvalmaterialen te persen. Herstelling nodig? Ook dan kan u rekenen op de snelle service van NWP. Wij hebben alle originele wisselstukken in stock. Ook voor PAM sorteerinstallaties kan u bij ons terecht.

Pam realisaties

Vraag een offerte

PAM balenpers bestellen?

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.