Industrieel onderhoud

Team & service

Technical outsourcing voor mechanische en elektrische onderhoudswerken.

Mechanische & elektrische onderhoudswerken

Onderhoud van uw machines behoort tot onze kernactiviteit. NWP stelt onderhoudstechniekers ter beschikking die uw machinepark opvolgen, onderhouden en reviseren. Heeft u tijdelijk versterking nodig om uw interne technici bij te staan? Onze ervaren techniekers staan voor u klaar om piekmomenten op te vangen, personeel te vervangen bij ziektes of te ondersteunen bij grote of langdurige projecten.

Technical outsourcing

U kan bij ons aankloppen voor technische ondersteuning door deskundige onderhoudstechniekers, projectleiders, storingstechniekers, elektromecaniciens en hydrauliekers. Onze technics zijn stuk voor stuk ervaren stielmannen die onmiddellijk operationeel zijn. Om u zo goed mogelijk bij te staan, beschikken onze vakmensen over eigen gereedschappen en de vereiste veiligheidscertificaten. Wij zijn flexibel en bieden technical outsourcing aan in regie of op forfaitaire basis.

Onze technische profielen

NWP beschikt over een ploeg van 10 onderhoudstechniekers. Zij werken bij verschillende bedrijven zoals Inbev, Terumo, Pauwels, Stericycle…

Ons piping/lassers team wordt aangestuurd door Kris Janssens.

Kris opgeleid in Tienen , en in het bezit van een fotolassers diploma, met de nodige certificaten.
Hij was laureaat voor de “ De gouden baguette” wedstrijd.

Sinds een 10 tal jaren werkzaam bij NWP, Kris heeft zijn ervaring opgedaan tijdens zijn carrière bij Cegelec, waar hij mee gedaan heeft aan het verwezenlijken van grote projecten : zoals de vernieuwing van het leidingwerk bij brouwerij St feuillien, alsook diverse projecten in de peetrochemie en de farmaceutische industrie.

Kris stuurt een groep van 4 gediplomeerde lassers aan.

Projecten voor :

  • Industrie
  • Petrochemie
  • Bouwprojecten
  • Utiliteitsbouw, overheid en particulieren.

YouTube filmpje van een project dat we gedaan hebben :


Onderhoudstechnieker gezocht?
Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.